Goud Uberconnected en zusterbureaus komen samen in één bureaumerk: GUC Agency

Met ingang van vandaag zijn Goud Uberconnected en de zusterbureaus Icemedia, Redmint en DIFR samengevoegd in één bureaumerk: GUC Agency. De afkorting ‘GUC’ werd al vaker gehanteerd voor Goud Uberconnected. Maar nu dus: GUC Agency. Gevestigd in Amsterdam en met een eigen digitaal productiehuis in Lissabon.

Sinds de fusie tussen Goud Activatie en Uberconnected in 2016, timmeren we als bureau stevig aan de weg. Goud Uberconnected (merkcampagnes, activaties en social) maakte een flinke organische groei door. Daarnaast volgden een aantal strategische overnames, die ons dienstenportfolio aanzienlijk hebben versterkt: Icemedia (digital), Redmint (retail) en DIFR (experiential) werden geacquireerd. Begin dit jaar werden alle bureaus gehuisvest in één gezamenlijk pand aan het Surinameplein in Amsterdam.

Managing partner Brian Hirman: “GUC Agency laat campagnes, content, conversaties en experiences samen komen vanuit één centrale strategie en groot creatief idee. Naar onze mening komen zo merken écht tot leven. Dwars door massamedia en sociale media, in het digitale domein en op de winkelvloer. Om deze visie waar te maken hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de nodige specialistische expertise en de integratie ervan binnen de accountteams. Dat we sinds dit jaar met elkaar in hetzelfde pand zitten heeft dit integratieproces aanzienlijk versneld. Verdergaan onder één gezamenlijke bureaunaam – GUC Agency – is daarom niet meer dan een logische vervolgstap.”

Geplaatst op Dec 03, 2018