Sander Tacx Group Digital Director

Per 1 september is Sander Tacx aangesteld als Group Digital Director. Tacx is zakelijk verantwoordelijk voor de digitale activiteiten binnen GUC Agency.

Sander Tacx (1970) heeft rijke ervaring binnen de digitale bureauwereld. Zo was Tacx accountdirector bij Media Republic en Lost Boys. Bij Boondoggle (later: Havas Boondoggle) stond hij aan het roer als managing director. Tacx maakt nu de overstap vanuit het bureau Born05 waar hij senior client partner was.

Sander Tacx: “Om merken te laten leven is het essentieel om vanuit één big idea te werken. Het denken en werken met de customer journey van de doelgroep centraal, is iets dat in het DNA van mijzelf en GUC zit. Dat matcht dus goed! Met onze eigen digital creative studio in Lissabon hebben we daarnaast ook de nodige executiekracht in huis. Heb vreselijk veel zin om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van dit bureau en haar klanten.”

Brian Hirman, Managing Partner GUC Agency: “Na de overname van Icemedia vorig jaar en DIFR dit jaar, hebben we vol ingezet op de inhoudelijke en operationele integratie van deze digitale activiteiten binnen GUC Agency. Met Sander aan boord ben ik ervan overtuigd dat we nu meters kunnen maken met de verdere uitbouw van onze toegevoegde waarde voor onze klanten op het gebied van digital.”

Geplaatst op Sep 18, 2018